11 Nisan 2013 Perşembe

Notebook Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Laptopların pil ömrü yaklaşık 3 saat kadardır. Kablosuz kullanım imkanı sağlar ve pilini üzerinde tutmadığınız takdirde ise pil ömrünü uzatmış olursunuz. Notebook klavyesi birbirine bağlı olarak kolay bir kullanıma sahiptir. En çok kullanılan markalar hp canon acer gibi markalardır. İstediğiniz markaların özelliklerini inceleyerek hard disk özelliklerine bakarak ram özelliğine bakarak istediğiniz marka cihazı kullanabilirsiniz. çift çekirdek cihazlar daha sağlıklı ve daha kaliteli cihazlardır intel duo olarak kullanılan bu cihazlarda bellek kapasitesi de oldukça iyidir.


Notebooklar ve laptoplar kadınlar ve erkekler tarafından iş maçlı özel amaçlı kullanılabilmektedir. Notebook parçaları ve Cihazların fiyatları değişiklik göstermektedir. Ekran kartı bellek ve işlemcisine göre fiyat değişiklikleri olan cihazlarda ekranın büyüklüğü ve küçüklüğü de önemli bir faktör olmaktadır. Görsel olarak estetik duran bu cihazlarda bellek kapasitesine ve işlemcisine dikkat edilerek cihaz alımı yapılmalıdır.

Eğer laptop veya notebook alacaksanız bu özelliklere dikkat etmeniz gerekmektedir. Çeşitli markaların özelliklerini inceleyerek istediğiniz görsellikte cihazı kullanabilirsiniz. son zamanlarda oldukça rağbet gören laptop ve notebookların yanında aynı zamanda da tabletler ve ıpadler de prestij amaçlı kullanılan cihazlar arasında yerini almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder